YAŞAM KAYNAĞIMIZ ORMANLAR

Orman Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ulus Orman İşletme Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine orman sevgisi adlı seminer ve çeşitli hediyeler verildi. Ulus Orman İşletme Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz.

Okulumuz sportif faaliyetlere etkin katılım göstermektedir.   15-16-17/ 03/2022 tarihlerinde Bartın İli Ömer Tepesi  Gençlik Merkezinde  yapılan    Yıldız Erkekler Badminton da il İKİNCİSİ,

14-15-16/ 03/2022 tarihlerinde Bartın İli Ömer Tepesi  Spor Salonunda  yapılaN Küçük Kızlar Basketbol müsabakalarında il ÜÇÜNCÜSÜ olmuştur.

Bu başarılarda emeği geçen öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Emrah ÇAVDAR'ı tebrik ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 'nün 107. yıldönümü vesilesiyle okulumuz öğretmen ve öğrencileri ilçemiz programını gerçekleştirdirler.

Programımıza Kaymakam Sayın Mehmet Sadık KILIÇ,

Ulus Belediye Başkanı Sayın Hasan Hüseyin UZUN,

Abdipaşa Belediye Başkanı Sayın Yaşar DÖNMEZ,

Kumluca Belediye Başkanı Sayın İsmail CAN

ilçe protokolü, gazi ve şehit yakınları,

Ulus halkı, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen ortaokullar arası şiir yarışmasında;

Elanur KABA ilçe birincisi,

Eslem ÜNLÜ ilçe ikincisi olarak ödüllerini programda aldılar.

Programda emeği geçen 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu ailesinin değerli öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederiz.

İstiklal Marşımız vatan aşkımızın ve bağımsızlığımızın simgesidir.İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yıldönümünde bu vatan uğruna canlarını veren şehitlerimizi ve Milli şairimiz, Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle anıyoruz.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenenYÜREKLERDE AKİF DİLLERDE HÜRRİYET konulu şiir yarışmasında;

1. Elanur KABA

2.Eslem ÜNLÜ

öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

2022 YILI ÜLKEMİZDE AFET TATBİKAT YILI OLARAK İLAN EDİLMİŞTİR.

1-7 Mart deprem haftasında okulumuzda tatbikat yapıldı.

Okulumuzdaki tatbikata ilçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Sadık KILIÇ ve  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Levent OK katılarak öğrencilerimiz deprem karşısında yapılması gerekenleri yaşayarak öğrenmiş oldular.

Ülkemizde 2022 yılı Afet tatbikat yılı ilan edilmiştir. Bu nedenle okulumuzda AFAD ekipleri tarafından AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VE TATBİKATI yapılmıştır. Tatbikat güvenli bir biçimde gerçekleştirilerek, gerekli güvenlik uygulamaları hakkında öğrencilerimiz İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personelini tarafından bilgilendirilmiştir. AFAD ekiplerine teşekkür ederiz.

BARTIN İLİNDE DÜZENLENEN OKULLAR ARASI  KÜÇÜK ERKEK VE KÜÇÜK KIZLAR BADMİNTON MÜSABAKALARINDA OKULUMUZ;

KÜÇÜK ERKEKLERDE İL BİRİNCİSİ,

KÜÇÜK KIZLARDA İL ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞTUR.

OKULUMUZU BAŞARI İLE TEMSİL EDEN DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ VE BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ EMRAH ÇAVDAR'I TEBRİK EDERİZ.

İlimizde düzenlenen okullar arası Yıldız Kızlar Basketbol turnuvasında okulumuz il ikincisi olmuştur.

Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Emrah ÇAVDAR'ı tebrik ederiz.

29 Ekim 1923 tarihinde TBMM tarafından ülkemizin adı konmuştur. Halkın egemenliğine dayalı Türkiye Cumhuriyeti devleti kurulmuştur.23 Nisan 1920 tarihinde Mustafa Kemal ATATÜRK´ün önderliğinde Ankara´da açılan TBMM, egemenliği millete ait olduğunu belirtmiştir. Kurtuluş Savaşı´nın kazanılmasından sonra devletimizin adı belirlenmiştir. 98. yılını kutladığımız Cumhuriyetimizi kuranlara ve bu vatan için şehit olanları rahmetle anıyoruz.

Okulumuz ilçe bayram kutlama programına öğrencileri ve öğretmenleri ile katılmıştır. YAŞASIN CUMHURİYET

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen şiir yarışmasında okulumuz öğrencisi Elanur KABA ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik ederiz.