ŞAMPİYON 75. YIL CUMHURİYET ORTAOKULU

8-29-30/03/2023  tarihlerinde Bartın İli Ömer Tepesi  Gençlik Merkezinde  yapılan  Badminton Müsabakalarında okulumuz öğrencileri ve Beden Eğitim Öğretmenimiz Emrah ÇAVDAR üstün başarılar elde ettiler. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Küçük  Erkekler Badminton İl Birincisi Takımız;

AHMET UTKU ERFİDAN

BERAT ATEŞ EKMEKCİ

MERT GÖKTUĞ ELMACI

ÖMER BARAN CAN

TUNAHAN SARI

Küçük Kızlar Badminton İl Üçüncüsü Takımız,

ELA GÖKÇE SEVİNÇ

ADA ÜNAL

BÜŞRA KARAMAN

ELÇİN HAZEL ERCAN

İLİMİZDE YAPILAN Küçük Kızlar Basketbol İl Birinciliği MÜSABAKALARINDA OKULUMUZ İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR. BU BAŞARININ MİMARI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ EMRAH ÇAVDAR VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

KÜÇÜK KIZLAR BASKETBOL TAKIMI OYUNCULARIMIZ;

İKRA ZEREN EKMEKCİ

ADA ÜNAL

ZEYNEP ERCAN

ELÇİN HAZEL ERCAN

BÜŞRA KARAMAN

ELA AYİN

ELA ÇOMAK

AHSEN MELEK PEHLİVAN

EFSUN MİRAY UZUNCELEBİ

HİLAL BUKET KAYA

ASLI NERGİZ AKGÜL

EYLÜL MARAZ

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen ortaokullar arası şiir yarışmasında;

Elanur KABA ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Şbt

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası eğitim alanında alınan kararlara ilişkin açıklamada bulundu. Özer, "LGS'yi sadece 8'inci sınıfın I. dönem konularından yapacağız.

Yaşanan büyük felaket sonrasında devletin tüm imkânlarını kullanarak vatandaşla el birliği hâlinde ve hızlı bir şekilde toparlanma sağlamaya çalıştığını kaydeden Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bakanlık olarak tüm çocukları güvenli ve sağlıklı bir şekilde okullarıyla buluşturmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.   20 Şubat'a kadar tüm Türkiye'de eğitim öğretime ara verildiğini hatırlatan Özer,  71 ilde depremle ilgili bir sıkıntı olmamasına rağmen bu aranın verilme sebebini "tüm öğretmenlerin ve millî eğitim camiasının 10 ildeki yaraları sarmak üzere seferberlik hâlinde olması" şeklinde ifade etti.

Şbt

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, tüm Türkiye'de 13 Şubat'a kadar eğitim öğretime verilen aranın 20 Şubat'a kadar bir hafta daha uzatıldığını bildirdi.

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEMİ 20/01/2023 TARİHİNDE SONA ERDİ. OKULUMUZDA ÖDÜL TÖRENİ  TÖRENİ YAPILDI.

OKUL MÜDÜRÜMÜZ EREN ÇOK, KONUŞMASININ ARDINDAN SINIF ŞUBE BİRİNCİLERİNE ÖDÜLLERİ VE BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ.

ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ. İYİ TATİLLER DİLERİZ.

Ara

BARTIN İLİNDE DÜZENLENEN OKULLAR ARASI  YILDIZ ERKEKLER BADMİNTON MÜSABAKALARINDA OKULUMUZ;

YILDIZLAR ERKEKLERDE  İL ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞTUR.

YILDIZ ERKEKLER SPORCULARIMIZ;

İLTER OK,

ÇAĞRI BORA YAMAN,

İSMAİL EFE ARSLAN,

DENİZ BAKIR

OKULUMUZU BAŞARI İLE TEMSİL EDEN DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ VE BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ EMRAH ÇAVDAR'I TEBRİK EDERİZ.

Millî Eğitim Bakanlığınca Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava yönelik hazırlanan örnek soru kitapçığı yayımlandı

2022-2023 eğitim öğretim yılında sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına yönelik yapılacak merkezî sınava ilişkin Kasım ayı örnek soruları öğrencilerin erişimine açıldı. Örnek soru kitapçığında daha önceki yayınlarda olduğu gibi Türkçe, matematik, fen bilimleri alanlarından 10'ar soru; T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi ile İngilizce alanlarından ise 5'er soru olmak üzere toplam 45 soru yer alıyor.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerin hazırlamış olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü programımıza;

Vali yardımcımız Sayın Uğur KARAKAYA,  Belediye başkanımız Sayın Hasan Hüseyin UZUN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Levent OK, Emekli öğretmenlerimiz, daire amirlerimiz, halkımız ile öğretmen ve öğrencilerimiz programımıza katıldılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ortaokullar arası şiir yarışmasında okulumuz öğrencilerinden;

Sefa Yiğit BULUT ikinci, Elanur KABA üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Programda emeği geçen Değerli öğretmenlerimizi ve sevgili öğrencilerimizi kutlarız.

Kaymakamımız Sayın Mehmet Sadık KILIÇ; Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Ali Bitkin, İlçe Orman İşletme Müdürü Kazım Kılıçarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Ok, Okul müdürümüz Eren ÇOK ve öğrenciler ile beraber Tarım ve Orman Bakanlığı'nın "Türkiye Yüzyılına Nefes" sloganıyla başlattığı ve ülke geneli fidan dikim organizasyonu kapsamında ilçemiz Güneyören köyü Belensarnıç mahallesinde fidan dikim etkinliğine katıldı.

Bugün 10 Kasım..

Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü.

Atamızı saygıyla anıyoruz.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen Atatürk konulu Şiir yarışmasında öğrencilerimiz :

Tuğçe ALTUN ikinci,

Elanur KABA üçüncü olmuştur.

Çevre Bilinci, Sıfır Atık Projesi, İklim Değişikliği ve Küresel Isınma kapsamında,
 09/11/2022 tarihinde okulumuz öğrencilerine ''Temel Çevre Bilinci, Sıfır Atık Farkındalık, İklim Değişikliği ve Küresel Isınma'' konulu eğitim gerçekleştirilmiştir.