EREN ÇOK - Okul Müdürü

1983 yılında Bartın ili Ulus ilçesinde doğdum.İlkokulu Aşağıköy´de, orta ve lise öğretimimi Ulus ilçesinde tamamladım. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Zile Meslek Yüksekokulu İşletmecilik önlisans programından 2002 yılında mezun oldum. 2006 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler öğretmenliğinden mezun oldum.Aynı yıl Konya ili, Karapınar ilçesi İslik İlköğretim Okulu´na atandım. Muş´ta askeri öğretmen olarak çalıştım. 2010 yılında Ulus ilçemiz 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulunda göreve başladım.Abdipaşa Ortaokulu´nda 2015-2018 yılları arası müdür yardımcısı olarak çalıştım. 08/08/2018 tarihinde 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu´na okul müdürü olarak görevlendirildim.Ayrıca Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi lisans programından 2015 yılında mezun oldum.Ahmet Yesevi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yaptım.Paflagonya´dan Ulus´a adlı kitabın yazarıyım. Evli ve üç çocuk babasıyım.