DENETLEME KURULU

75. YIL CUMHURİYET   ORTAOKULU 2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ  DENETİM KURULU  1. DÖNEM BAŞI  OKUL AİLE BİRLİĞİ HESAPLARINI  İNCELEME TOPLANTISI

Toplantı No:1

Toplantı Tarihi:14/10/2023

Toplantının Konusu: Okul Aile Birliği yönetim Kurulunun gelir ve gider hesaplarının incelenmesi.

1-Açılış

2- Okul Aile Birliği yönetim kurulu  faaliyetlerinin   değerlendirilmesi.

3-Karar  defterinin incelenmesi.

4-Okul Aile Birliği Harcama dosyası ve faturalarının incelenmesi.

6-Okul Aile Birliği Banka Hesaplarının incelenmesi.

7-Dilek ve temenniler.

8-Kapanış.

OKUL AİLE BİRLİĞİ DENETİM KURULU 2022-2023  EĞİTİM ÖĞRETİM YILI   YÖNETİM KURULUNUN YAPTIĞI ÇALIŞMALARI DENETLEME RAPORUDUR.

75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Okul Aile Birliği Denetim Kurulumuz 14/10/2022 tarihinde yukarıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı.2022-2023 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun  yaptığı çalışmaları  denetledi. Görülen durum 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem başı genel kurulu toplantısına sunulmak üzere rapor halinde aşağıya çıkarılmıştır.

1-Okul Aile Birliği yönetim Kurulu çalışmalarını, 2022-2023 eğitim öğretim yılı çalışma planı doğrultusunda yürüttüğü, okulun ihtiyaçlarına uygun  olarak hareket ettiği görüldü.

2-Okul Aile Birliği karar defterinde alınan kararlar Yönetmelikte belirtilen çalışma esaslarına uygun olarak alınmıştır.

3-Okula sağlanan gelirler Okul Aile Birliği Ayni/Nakdi Bağış Makbuzu karşılığında toplanmıştır.

4-Sağlanan gelirler İlgili banka hesabına zamanında yatırılmıştır. Banka makbuzları  gerekli uyumu sağlamaktadır.

5-Okul ihtiyaçlarının karşılanması için kararlar zamanında alınmış ve yapılan harcamalar doğrultusunda  Banka hesabından çekilerek  ödemeler  yapılmıştır.

6-Yapılan incelemede  2022-2023  eğitim öğretim yılı toplantı başlangıcından 14/10/2023 tarihine kadar  36.641,78 TL (otuzaltıbinaltıyüzkırkbirlira yetmişsekizkuruş) gelir elde edildiği görüldü.

7- Yapılan incelemede  2022-2023  eğitim öğretim yılı toplantı başlangıcından 14/10/2023 tarihine kadar  toplanan gelirlerin  okul ihtiyaçları için fatura karşılığında  20.075,32 TL  (yirmibinyetmişbeşlira otuzikikuruş)  harcandığı görüldü.

8- Yapılan incelemede    gelir ve gider farkından sonra devreden  toplamlar ile birlikte Okul Aile Birliğinin Banka Hesabında 16.566,46  TL (onalıbinbeşyüzaltmışaltılirakırkaltıkuruş) olduğu  görüldü.

9- Yapılan incelemede  2022-2023  eğitim öğretim yılı  başı toplantı başlangıcından 14/10/2023  tarihine kadar   geçen sürede  Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu  çalışmalarının olumlu geçtiği  tarafımızdan tespit olundu.Gelirler ve harcamalar yerli yerinde ve düzenli olarak yapılmıştır.Öğrencilerimizin ve okulumuzun ihtiyaçlarına  eldeki imkanlar ölçüsünde katkı sağlanmıştır.

11-Kurulda bulunan tüm Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür  ediyoruz.

OKUL AİLE BİRLİĞİ DENETİM KURULU

Özcan CAN                                  Emrah ÇAVDAR                                    Vildan TİRYAKİ

Öğretmen Üye                                  Öğretmen Üye                                      Denetleme Kurulu Üye

Yayın: 02.11.2023 - Güncelleme: 02.11.2023 17:26 - Görüntülenme: 66