BARTIN / ULUS - 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

DEDE KORKUT HİKÂYE YAZMA YARIŞMASI

Öğrencimiz, Balçiçek Firdevs YILMAZ Kahraman Genç adlı hikayesi ile il üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi başarılarından dolayı kutluyoruz. Öğrencimizi yarışmaya katılım sağlamasında destekleyen, Türkçe Öğretmenimiz Gamze Maşalıoğlu'na teşekkür ederiz.

YARIŞMANIN KONUSU:

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında öğrencilerin Türkçeyi doğru kullanmalarını sağlamayı ve yazılı anlatım yoluyla ifade yeteneklerini geliştirmeyi amaçlayan Hikâye

Yazma Yarışması kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri okudukları Dede Korkut Hikâyeleri tarzında hikâye yazacaktır.

HEDEF KİTLE

Yarışmaya Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi/özel tüm ilkokul, ortaokul öğrencileri katılabilecektir.

DEDE KORKUT HİKÂYE YAZMA YARIŞMASI SONUÇLARI

BARTIN DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ORTAOKUL DEDE KORKUT HİKÂYE YAZMA YARIŞMASI SONUÇLARI

1. Mutluluğun Sırrı – Yiğit ÇALIŞKAN – Kozcağız Ortaokulu

2. Kayı Beyi Barlas – Ahmet KAŞ – Kıranpazarı Ortaokulu

3. Kahraman Genç – Balçiçek Firdevs YILMAZ – 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Projeler sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Yayın: 06.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 17:48 - Görüntülenme: 73
Kaynak: bartın mem